Category Icons Not Displaying in Search Results After Update

Home Forums Store Locator Plus Category Icons Not Displaying in Search Results After Update

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Eugene 2 years, 2 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #24889

    Eugene
    Participant

    The plugin core and all add-ons are up to date. I checked the settings to see that the option to display them hadn’t been switched off as a result of the update. I also check that the shortcode was still in the results template. All seems fine yet the category icons are not displaying in the search results since the update.

    http://drollyankees.com/find-a-retailer/

    #24956

    Lance Cleveland
    Keymaster

    I am working on this issue with a Tagalong and/or SLP update.   Something happened with the image HTML code processing.  Not sure yet if it is a base plugin issue, a WordPress 4.0 issue (which buggered up an unrelated Debug My Plugin plugin I published for WordPress), or a Tagalong issue.

    I hope to have it tracked down and appropriate patches (and some new features) out this week.

    #24973

    Kelley
    Participant

    @lance since the update our website is also having issues with Category Icons not displaying in search results.

    http://www.trexfencing.com/find-an-installer/

    Look forward to receiving the appropriate patches and some new features.

    #24975

    Lance Cleveland
    Keymaster

    Should have an update to Tagalong (prerelease first) soon.    Was making good progress tonight, but my code repository service is offline (Bitbucket) and I need to get up early to take my son to school so I will need to resume coding tomorrow.

    A new per-category “linking url” will be available as well as rendering map markers and icons directly on the category manager page itself.

    I have a few tweaks to do with the “attach link URL to icon” before it is ready to go into testing.   During that process I am reviewing the input from DeBaat (the UML and SME add-on pack author) to isolate the issue with various image-related HTML being mangled by either WP 4.0 or the latest SLP 4.2.0X releases.

    Watch the blog post for prerelease details on Tagalong.   I intend to make it generally available in prerelease form to anyone that has Tagalong not just Premier subscribers.

    Thanks for your patience while I sort this out in between new coder training sessions.

    #25247

    Eugene
    Participant

    The latest SLP core update worked for me. Thank you.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.