Class SLPlus_Data not found in PATH Error

Home Forums Store Locator Plus Class SLPlus_Data not found in PATH Error

Tagged: 

This topic contains 2 replies, has 1 voice, and was last updated by  redmondinc 1 year, 9 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #27642

    redmondinc
    Participant

    With Version: 4.2.31 installed on WP 4.1 I’m getting the following error:

    Fatal error: Class ‘SLPlus_Data’ not found in D:\webroot\RedmondTrading\wp-content\plugins\store-locator-le\include\class.slplus.php on line 485

    Today I updated WooCommerce and all pages show this error. Only store-locator-le is installed now (I deleted pro and tagalong). Disabling store-locator-le allows my pages to work.

    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  redmondinc.
    #27646

    redmondinc
    Participant

    I have Simplicity with a child theme, so I activated the default 2015 theme and get the same error on every page. WooCommerce and Framework along with all plugins are up-to-date. I’ve completely deleted and re-installed SLP.

    Is there another way to debug this particular issue?

    #27647

    redmondinc
    Participant

    After deactivating all plugins, and only activating SLP, I still saw the same error.

    I read the WP codex about debugging: Debugging_in_WordPress

    I found the following line in my wp-config.php file:

    @ini_set(‘display_errors’, 1);

    I commented it out and now all pages render with the plugin active!

    The site displays without error with all plugins active. I re-installed pro and tagalong and my custom images and tags work perfectly.

    I hope this helps someone else. If you have troubles, maybe it’s the theme, functions.php, or conflicting plugin versions, but it might also be something in your config file.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.