Directions link not working in version 4.3

Home Forums Store Locator Plus Directions link not working in version 4.3

Tagged: 

This topic contains 8 replies, has 7 voices, and was last updated by  Cici 1 year, 3 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #32860

    Ian
    Participant

    Hello,

    Updated to the latest version of SLP and now the “Directions” links don’t work. When clicked they link to an invald url for this application: http://maps.googleapis.com/

    Instead they should link to http://maps.google.com/

    That way they will work as designed.

    Please make this correction or advise as to how I can make it in my build.

    Thank you.

    #32908

    kiera
    Participant

    Hi,

    I’m having the same issue as well. When you click ‘directions’ you are taken to a 404 error. As Ian said above it takes you here for directions- http://maps.googleapis.com

    Any assistance would be greatly appreciated.

    Thanks!

    #32958

    Cici
    Keymaster

    Hello all,

    I have tested and concur. I have reported this to Lance.

    @ Ian Ian thanks for troubleshooting

    #32983

    Omer
    Participant

    How do I downgrade to the previous version?  I am having the same issue

    #32994

    Rich
    Participant

    Not only do the directions not work, but website URL links are not showing in a location’s info bubble.

    Both have been broken for over 2 weeks.

    #32995

    hascomed
    Participant

    If you have the enhanced results plugin, I was able to go into that and remove http://[slp_location map_domain] line and replace with https://maps.google.com

    I’m not sure if that will help in all situations, but for me that was all I needed to do to override the maps.googleapis.com domain.

    #32996

    Rich
    Participant

    Thanks hascomed.  Unfortunately, i don’t have the enhanced results plug-in.  I have all the others — enhanced map, enhanced search and pro pack.  Guess i gotta wait until SLP pushes a fix.

    #33029

    tpool
    Participant

    Having the same problem. I do have enhanced results plugin but couldn’t find the line that @hascomed mentioned above. Could you please give a bit more directions on how you fixed this?

    I feel like I’ve spent way too much time already trying to fix all the problems that the latest updates caused.

    #33146

    Cici
    Keymaster

    They are fixed, Pre release 4.3.03

    Looking for technical support, provide details

    Not to sound like a broken record but as mentioned in posting guidelines and if you search quite a few of the posts in the forum over time, you will see that I usually have to ask more questions of half a dozen people and often more than once to provide information as to what versions they are running and which addons (as someone has mentioned above they didn’t have ER, someone else has it, some have ProPack. )

    It is fixed in the base Plugin. SLP Downloads
    If you want to test it on your dev or test site you can download the pre-release before it goes into production. Follow good practices when downloading pre-releases.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.