Directory Builder Not Filtering

Home Forums Premier Support Directory Builder Not Filtering

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Cici 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #42973

    Shad
    Participant

    When using the directory builder shortcode as below, the correct states are showing up on the page. However, when clicking on one of those states, the page is not then returning the proper filtered results.

    [[slp_directory by=”state” style=”list_with_count” landing_page=”http://akamaisecurehost.com/staging/akamai-locator/test-page/”]]

     

    For example, when I click Alabama, the page is <span style=”text-decoration: underline;”>not</span> filtering and returning Alabama listings. http://akamaisecurehost.com/staging/akamai-locator/test-page/

     

    Plugin Environment

    Store Locator Plus:4.6

    Experience:4.6

    Janitor:4.4.03

    Power:4.6

    +Pages

    Premier:4.6

     

    Site URL:http://akamaisecurehost.com/staging/akamai-locator

    This Info Cached:1472593590

    Network Active:No

     

    WordPress Version:4.6

    PHP Version:5.6.25

    MySQL Version:5.6.31

     

    PHP Limit:300M

    WordPress General Limit:40M

    WordPress Admin Limit:300M

    PHP Peak RAM:36 MB

    PHP Post Max Size:8M

     

    • This topic was modified 3 months ago by  Shad.
    #42977

    Cici
    Keymaster

    Hi Shad,
    I just answered Lori as well. I concurred. If I find anything else that has changed I will post here but I have added this to Lance’s to-do list to delve into as a possible bug fix.
    Thank you for posting here as well so that we can add a reference for the issue.

    #43195

    Cici
    Keymaster

    Hi Shad,

    I believe Lance is communicating with Lori, he requested some info from her the other day so he could trace the issue.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.