Locations No Longer Display on page.

Home Forums Store Locator Plus Locations No Longer Display on page.

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Cici 1 year, 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #33580

    Warren
    Participant

    The store locations are no longer displayed on the page. Data is still in the admin. The map displays with my current location. Entering a postal code and clicking submit does nothing. I am using the latest version of chrome, firefox, and safari.

     

    #33624

    Warren
    Participant

    Here is additional information for my problem.

    <span style="line-height: 1.5;">Store Locator Plus Version:4.3.07</span>
    <p class="p1">Pro Pack:4.3.01</p>
    <p class="p2"></p>
    <p class="p1">This Info Cached:1441746036</p>
    <p class="p1">WordPress Version:4.3</p>
    <p class="p1">Site URL:http://www.hippiefoods.com</p>
    <p class="p2"></p>
    <p class="p1">MySQL Version:5.6.25</p>
    <p class="p1">PHP Version:5.4.16</p>
    <p class="p2"></p>
    <p class="p1">PHP Limit:256M</p>
    <p class="p1">WordPress General Limit:256M</p>
    <p class="p1">WordPress Admin Limit:256M</p>
    <p class="p1">PHP Peak RAM:34 MB</p>
    <p class="p1">PHP Post Max Size:50M</p>
    <p class="p1">PHP Modules:</p>
    <p class="p1">Array</p>
    <p class="p1">(</p>
    <p class="p1">    [65] => apc</p>
    <p class="p1">    [29] => apcu</p>
    <p class="p1">    [30] => bcmath</p>
    <p class="p1">    [7] => bz2</p>
    <p class="p1">    [8] => calendar</p>
    <p class="p1">    [28] => cgi-fcgi</p>
    <p class="p1">    [0] => Core</p>
    <p class="p1">    [9] => ctype</p>
    <p class="p1">    [31] => curl</p>
    <p class="p1">    [1] => date</p>
    <p class="p1">    [32] => dom</p>
    <p class="p1">    [2] => ereg</p>
    <p class="p1">    [38] => exif</p>
    <p class="p1">    [33] => fileinfo</p>
    <p class="p1">    [11] => filter</p>
    <p class="p1">    [12] => ftp</p>
    <p class="p1">    [34] => gd</p>
    <p class="p1">    [13] => gettext</p>
    <p class="p1">    [14] => gmp</p>
    <p class="p1">    [10] => hash</p>
    <p class="p1">    [16] => iconv</p>
    <p class="p1">    [35] => imap</p>
    <p class="p1">    [66] => ionCube Loader</p>
    <p class="p1">    [36] => json</p>
    <p class="p1">    [37] => ldap</p>
    <p class="p1">    [3] => libxml</p>
    <p class="p1">    [25] => mbstring</p>
    <p class="p1">    [39] => mcrypt</p>
    <p class="p1">    [64] => mhash</p>
    <p class="p1">    [40] => mssql</p>
    <p class="p1">    [41] => mysql</p>
    <p class="p1">    [42] => mysqli</p>
    <p class="p1">    [43] => odbc</p>
    <p class="p1">    [4] => openssl</p>
    <p class="p1">    [17] => pcntl</p>
    <p class="p1">    [5] => pcre</p>
    <p class="p1">    [44] => PDO</p>
    <p class="p1">    [45] => pdo_dblib</p>
    <p class="p1">    [46] => pdo_mysql</p>
    <p class="p1">    [47] => PDO_ODBC</p>
    <p class="p1">    [48] => pdo_sqlite</p>
    <p class="p1">    [49] => Phar</p>
    <p class="p1">    [50] => posix</p>
    <p class="p1">    [18] => readline</p>
    <p class="p1">    [19] => Reflection</p>
    <p class="p1">    [20] => session</p>
    <p class="p1">    [22] => shmop</p>
    <p class="p1">    [23] => SimpleXML</p>
    <p class="p1">    [51] => snmp</p>
    <p class="p1">    [52] => soap</p>
    <p class="p1">    [24] => sockets</p>
    <p class="p1">    [15] => SPL</p>
    <p class="p1">    [53] => sqlite3</p>
    <p class="p1">    [21] => standard</p>
    <p class="p1">    [54] => sysvmsg</p>
    <p class="p1">    [55] => sysvsem</p>
    <p class="p1">    [56] => sysvshm</p>
    <p class="p1">    [57] => tidy</p>
    <p class="p1">    [26] => tokenizer</p>
    <p class="p1">    [58] => wddx</p>
    <p class="p1">    [27] => xml</p>
    <p class="p1">    [59] => xmlreader</p>
    <p class="p1">    [60] => xmlrpc</p>
    <p class="p1">    [61] => xmlwriter</p>
    <p class="p1">    [62] => xsl</p>
    <p class="p1">    [67] => Zend Guard Loader</p>
    <p class="p1">    [63] => zip</p>
    <p class="p1">    [6] => zlib</p>
    <p class="p2"></p>
    

    Here is the information on the test you mentioned on the troubleshooting page:

    <span style="line-height: 1.5;">{</span>
    <p class="p1">"success": true,</p>
    <p class="p1">"slp_version": "4.3.07",</p>
    <p class="p1">"dbQuery": "SELECT *,( '6371' * acos( cos( radians('') ) * cos( radians( sl_latitude ) ) * cos( radians( sl_longitude ) - radians('') ) + sin( radians('') ) * sin( radians( sl_latitude ) ) ) ) AS sl_distance  FROM wp_store_locator  WHERE   sl_latitude REGEXP '^[0-9]|-' AND sl_longitude REGEXP '^[0-9]|-'  AND  ( NOT sl_private OR sl_private IS NULL)   HAVING (sl_distance < 0.000000) OR (sl_distance IS NULL)  ORDER BY sl_distance asc LIMIT 25",</p>
    <p class="p1">"count": 0,</p>
    <p class="p1">"type": "load",</p>
    <p class="p2"></p>
    <p class="p1">"query_params": {</p>
    <p class="p1">"QUERY_STRING": "action=csl_ajax_onload&addressInput=&ignore_radius=1",</p>
    <p class="p1">"address": "",</p>
    <p class="p1">"lat": "",</p>
    <p class="p1">"lng": "",</p>
    <p class="p1">"radius": "",</p>
    <p class="p1">"tags": ""</p>
    <p class="p1">},</p>
    <p class="p1">"response": []</p>
    <span style="line-height: 1.5;">}</span>
    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by  Warren.
    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by  Warren.
    #33631

    Piani
    Participant

    My first guess is that you need to update your radius setting in SLP. The search and display will only work if you have the radius setting correct and in a value that match your locations and country.

    E.g. to small radius show noting. Show number of locations also important.

    Some of my settings was overwritten in the latest update due to the new function depending on the plugins you use.

    #33722

    Cici
    Keymaster

    Also, there was an error occurring with settings not saving after changes made. it was a bug that was discovered and corrected in 4.3.07

    Check to make sure your settings are still set to show locations at startup etc.also is your location sensor on? Check all the settings under the experience panel. you have “ignore radius as 1? There was someone else in the forums who had similar issue and fixed it. Search the forums to see if there were similar issues and resolutions (for instance I searched forums with keyword radius and got this:

    /forums/topic/cannot-get-radius-option-to-display-in-search/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.