Submit Button/Find Locations Button Stopped Working

Home Forums Store Locator Plus Submit Button/Find Locations Button Stopped Working

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Lance Cleveland 2 years ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #25597

    Matthew
    Participant

    Site http://www.passportphoto.com.au the submit button/ find locations button has recently stopped working for no apparent reason…was working all good.
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>Store Locator Plus Version:</span>4.2.08</p>
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>slp.UI:</span></p>
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>slp-pages:</span>active</p>
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>slp-pro:</span>4.2</p>
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>slp-tagalong:</span>4.1.06</p>
     
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>WordPress Version:</span>4.0</p>
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>Site URL:</span>http://www.passportphoto.com.au</p&gt;
     
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>MySQL Version:</span>5.5.37</p>
     
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>PHP Version:</span>5.5.15</p>
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>PHP Peak RAM:</span>25 MB</p>
    <p class=”envinfo”><span class=”label”>PHP Modules:</span></p>
     

     

    #25749

    Matthew
    Participant

    Bump

    #26011

    jtheye
    Participant

    I am having the same problem. Matthew, what fixed this for you? This is one of my affected pages: http://www.rippleglass.com/how-to-recycle/where-to-recycle/

    #26080

    Lance Cleveland
    Keymaster

    @matthew – you have a server security issue:

    Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ‘ppp’@’localhost’ (using password: NO) in /home/ppp/public_html/wp-content/plugins/slp-pro/include/class.ajax.php on line 82

    Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/ppp/public_html/wp-content/plugins/slp-pro/include/class.ajax.php on line 82
    < @jtheye – your submit button is working fine when I test it.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.